• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5253 artikelen
  •    

Lieve paasgroetjes

2198 keer gelezen

Er ligt weer een hele nieuwe collectie van Dutch Doobadoo in de winkel. In deze nieuwe collectie zit ook een album art met box en hier heeft Ria deze leuke paasuitvoering mee gemaakt. In deze blog laten we jullie de stap voor stap foto’s zien. Alle gebruikte materialen kun je onderaan deze blog bestellen.

Hoe leuk is het dat je het album dat je maakt kunt bewaren in de bijgeleverde box. Ria heeft behalve het album ook de box gepimpt met de nieuwe crafty kit vrolijk voorjaar van Dutch Doobadoo. Deze maand hebben we ook nieuwe stansplaatjes in de collectie en die plaatjes kun je natuurlijk ook weer perfect combineren met het nieuwe designpapier.

In de set album met box zitten 4 verschillende tekenmallen die je in je album kunt gebruiken. Ria heeft van alle vier verschillende tekenmallen een bladzijde gemaakt voor in haar album. Wil je zelf nog meer bladzijdes toevoegen aan je album dan kan dat natuurlijk. De bladzijdes heeft Ria vastgemaakt met de zilveren bindringen van Studio Ligt. Behalve in zilver hebben we de bindringen ook in het goud, zwart en rose.

Ook de binnenkant van de box heeft Ria gepimpt met het vrolijke papier uit de crafty kit vrolijk voorjaar. Al die leuke pasteltinten passen perfect bij elkaar. En zoals je ziet kun je nog meerdere pagina’s toevoegen aan je album want er is genoeg ruimte in de box. Je kunt er zelfs nog een klein cadeautje aan toevoegen.

De teksten die Ria heeft gebruikt komen ook uit de crafty kit. In deze set zitten behalve een card art en designpapier ook nog 3 stansvellen met plaatjes en teksten. Zo een cadeautje wil iedereen toch ontvangen. Het album hoef je natuurlijk niet alleen voor Pasen te maken maar is ook leuk voor een geboorte cadeautje of voor een bruiloft. Je kan het album met box in alle thema’s maken.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Eén reactie op “Lieve paasgroetjes”

  1. horsmeier schreef:

    Heel erg leuk! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag