• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5169 artikelen
  •    

Life is Good

156 keer gelezen

Afgelopen woensdag was het weer planner dag met Natalie. Tijdens de live heeft ze deze 2 pagina’s gemaakt met de “rope border” stans van Elizabeth Crafts in combinatie met de nieuwe Dream Plan Do collectie van Dutch Doobadoo.

In de nieuwe Dream Plan Do collectie zitten naast een zwart / wit papierset ook masks en sticker teksten die allemaal perfect bij elkaar passen. Ze heeft de aqua kleur cardstock erbij gebruikt om het geheel wat kleur te geven.

De foto heeft ze uitgeprint met de Poooli printer. De Poooli is een mini sticker printer. Deze is draagbaar & draadloos en is geschikt voor o.a. de Iphone, Android-telefoon en Windows. De Poooli is veelzijdig voor het afdrukken van foto’s, logo’s, notities, dagboek, lijstjes en memo’s.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag