• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5545 artikelen

Little Dino

607 keer gelezen

De nieuwe collectie van Dutch Doobadoo ligt weer in de winkel en het hele team is er natuurlijk weer mee aan de slag gegaan. Jolanda heeft in een LIVE workshop deze slimlinekaart gemaakt met de feestende dino’s. De slimline inlay tropical leaves kun je natuurlijk prima combineren met dit thema.

Antoinette is ook aan de slag gegaan met de Dino collectie van Dutch Doobadoo. Ze heeft diverse mallen uit deze collectie voor haar kaartje gebruikt. Met de Shape Art Clair heeft ze de wolk gemaakt die uit de vulkaan komt.

De video van Antoinette kan je hier terugkijken op ons YouTube kanaal:

Christa is onze kei in het maken van Build Up dieren. We hebben ook een build up dino in de collectie die je weer kunt combineren met de nieuwe mallen die nu uitgekomen zijn. Het vuur in de vulkaan heeft Christa op kleur gemaakt met de Harmony inkten in de kleuren honey pot en orange.

Ook Monique heeft een kaart gemaakt met de nieuwe release. Ze heeft de dino collectie gecombineerd met de nieuwe Dutch Shape Art mal Stella, die ze als basis voor haar kaart gebruikt heeft. De designpapiertjes en de uitdrukplaatjes komen uit de slimline set Little dino.

De Card Art mal RAWR kun je ook als blikvanger gebruiken op een staande A5 kaart zoals Christa hier gedaan heeft. De Build Up dino heeft ze uit een ei laten komen dat ze zelf getekend heeft.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag