• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5253 artikelen
  •    

Little Jungle King

1962 keer gelezen

De nieuwe spotlight mal Happy Tropics van Yvonne Creations past weer perfect bij de nieuwe Knippen & Plakken met Jaap in het thema Welcome to the Jungle. Jolanda heeft er dit leuke kaartje mee gemaakt. Je shopt deze spotlight mal tijdelijk met 50% KORTING en OP = OP! Benieuwd geworden hoe Jolanda dit kaartje heeft gemaakt? Lees dan snel verder.

Voor de basis van haar kaart heeft Jolanda de stitched slimline mal van CraftLab gebruikt. Deze basis mal kun je op verschillende manieren opbouwen. Het designpapier dat Jolanda heeft gebruikt komt uit de nieuwe knippen en plakken met Jaap welcome to the jungle.

Door de mal in verschillende lagen te stansen en verhoogd op te plakken (met de handige foampads) krijg je direct diepte in je kaart. De leuke junglediertjes komen ook uit de set welcome to the jungle. Jolanda heeft de diertjes een beetje scheef opgeplakt zodat je een speels effect krijgt.

De mooie bloemen heeft Jolanda gemaakt met de nieuwe spotlight mal happy tropics. In deze mal zitten twee verschillende bloemen en meerdere bladeren die je tussen de bloemen kunt steken. De bloemen heeft Jolanda gemaakt met het soft finish cardstock van ECD en deze heeft ze op kleur gebracht met de harmony inkten. Voor het hart van de bloemen heeft Jolanda metallic meeldraden gebruikt. De teksten op Jolanda haar kaart komen uit het stansvel welcome to the jungle. Met een witte molotow marker heeft Jolanda nog wat spetters aangebracht.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Eén reactie op “Little Jungle King”

  1. horsmeier schreef:

    Schattige kaart! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag