• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5608 artikelen

Loaded kaart

1033 keer gelezen

Corry heeft voor de abonnees van onze online workshops een hele uitgebreide video gemaakt waarin ze laat zien hoe je deze loaded kaart (oftewel een pocketkaart met labels) maakt.

Voor slechts 10 euro per maand neem je al een maandabonnement. En vanaf het moment dat je abonnement ingaat heb je direct toegang tot alle online workshops die we tot heden al gemaakt hebben. Ben je nieuwsgierig geworden? Hier lees je alle info en kun je jezelf aanmelden.

Corry heeft voor haar loaded kaart het Bella Lulu designpapier don’t worry be purole gebruikt in combinatie met de wave pocket stans van ECD. Zo krijg je meteen de leuke pockets met gebogen rand. Ook de labels met eurolock opening zitten bij de set. En wist je dat de pastel set wax van Carlijn Design perfect past bij het Bella Lulu papier? De waxzegel met gedroogde takjes maken de kaart helemaal af.

Ook Natalie is aan de slag gegaan met de loaded kaart en heeft het Bella Lulu designpapier diep in de zee erbij gebruikt. Bij de set zitten ook plaatjes vellen die je uit kunt knippen waarmee je de labels en kaart leuk kunt pimpen.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag