• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5165 artikelen
  •    

Love Deeply

1830 keer gelezen

Vorige week heeft Corry een DEMO gegeven in de winkel met de nieuwe collectie ocean calling van Dutch Doobadoo. In deze blog willen we jullie graag al het moois laten zien wat Corry al heeft gemaakt met deze nieuwe collectie. In de video hieronder ook nog wat LIVE inspiratie voor jullie. De link naar de video kan je hieronder aan het blog terugvinden.

Voor onderstaande kaartjes heeft Corry de mask art planner set ocean calling gebruikt. In deze set zitten die verschillende mask arts die je op verschillende manieren op je kaart kunt gebruiken. In de video hieronder laat Corry een aantal leuke techniekjes zien. Voor het eerste kaartje heeft Corry het mask art als stempel gebruikt en dit met verschillende kleuren inkt bewerkt. Corry werkt op haar mixed media projecten graag met verbandgaas. In de video laat Corry zien dat je dit verbandgaas ook leuk op kleur kunt brengen met inkt. De teksten op het eerste kaartje komen uit het nieuwe stansvel ocean calling teksten.

Op het tweede kaartje heeft Corry een ander mask gebruikt en dit bewerkt met structuurpasta en glitter. Zie je wat voor een mooi effect je krijgt door glitter op structuurpasta te strooien. De mooie plaatjes en teksten komen uit de twee nieuwe stansvellen. Ook op dit kaartje heeft Corry verbandgaas op kleur gebracht en verwerkt onder de tekst.

Ook voor de onderstaande kaartjes heeft Corry de achtergrond gemaakt met de nieuwe mask arts van Dutch Doobadoo. Met de bijpassende plaatjes en teksten uit de collectie ocean calling heeft je kaartje niet veel meer nodig. Corry past de achtergrond van haar kaartjes altijd heel mooi aan aan de plaatjes die ze gebruikt waardoor het geheel altijd heel mooi bij elkaar past. Door het designpapier en de tekst te matten op kraft krijg je weer een heel ander effect zoals je ziet op het laatste kaartje.

En wil je de hele collectie Ocean Calling van Dutch Doobadoo bestellen neem dan de goodiebag en pak je voordeel!

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Bekijk de online workshop

Eén reactie op “Love Deeply”

  1. horsmeier schreef:

    Geweldige kaartjes en leuke techniekjes, weer wat inspiratie opgedaan, dank je wel Corry! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag