• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5169 artikelen
  •    

Love you a bullion

1777 keer gelezen

Jolanda is al aan de slag gegaan met de nieuwe koeiencollectie van Craftlab en Bella Lulu. In deze blog laten we jullie de kaartjes zien die Jolanda LIVE heeft gemaakt. De video kun je ook weer terugkijken op youtube, de link naar de video kun je onderaan deze blog vinden.

Voor de basis van het eerste kaartje heeft Jolanda de mini slimline mal van Nellie Snellen gebruikt. Door de mal in wit te stansen en verhoogd op te plakken met de foamstrips van jeje krijg je een hele rustige maar sjieke uitstraling. Het lieve koetje komt uit het nieuwe knipvel Mooo van Bella Lulu. De stempel komt uit de nieuwe stempelset holy cow die vanaf vrijdag 16 februari in de winkel ligt.

Voor het tweede kaartje heeft Jolanda de Tag van craftlab gebruikt als basis. In het nieuwe designpapier Moo-rvelous zitten allemaal leuke koeienprintjes die je weer heel leuk kunt combineren met het nieuwe knipvel van Bella Lulu.

Jolanda heeft de tekst love you a bullion gestempeld op de kleine tag van Craftlab en deze met een stukje hempcord vastgemaakt aan de grote tag. Zo heb je binnen no time twee hele leuke cas kaartjes.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag