• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5348 artikelen
  •    

Marianne release januari

292 keer gelezen

Op zaterdag 7 januari heeft Anouk een demo gegeven in de winkel met de nieuwste collectie van Marianne Design. Veel kaartjes hebben we natuurlijk al voorbij laten komen in de tikkies van de afgelopen weken. Hieronder een kleine impressie van deze gezellige demodag en de kaarten die Anouk bij zich had.

In de januari collectie van Marianne Design zitten heel veel leuke mallen en stempels om vrolijke voorjaarskaarten te maken. Hier is Anouk natuurlijk mee aan de slag gegaan. De hardloper deze maand is toch wel de waterkan. Leuk om te vullen met alle bloemen deze maand maar ook leuk te combineren met een collectables diertje die de bloemen water geeft. De waterdruppels heeft Anouk gemaakt met de 3D glossy effect van studio light.

Nieuw deze maand is ook de mini slimline mal. De tekst ik hou berenveel van jou zit in de nieuwe stempelset vanuit het hart die weer perfect past bij het beertje van Marianne Design. Het nieuwe frame is goed te combineren met de shaker blisters van Marianne Design zodat je een schudkaartje krijgt. De shaker kan je vullen met alle soorten schudmateriaal.

Bij de vrolijke bloemen materialen deze maand mag een bagtopper gevuld met bloembollen niet ontbreken. Leuk om als cadeautje te geven. Bij de tekst een bloemetje zit ook een mal om deze tekst te matten zodat deze mooi naar voren komt op je kaart.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag