• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5342 artikelen
  •    

Mini Friendz Buddy

280 keer gelezen

Wat was weer een gezellige Knutsel mee met ons twee! met Jolanda en Daisy. In deze live zijn Jolanda en Daisy aan de slag gegaan met de Mini Friendz Buddy van Creative Craftlab. Dit is de zwart wit planner pagina van Jolanda uit de Knutsel mee met ons twee! van afgelopen dinsdag. Jolanda heeft deze keer een planner pagina. Ze heeft hiervoor de toffe planner essentials stans file folder & pockets van Elizabeth Craft Designs gebruikt.

Dit is het kaartje van Daisy uit de Knutsel mee met ons twee! van vorige week dinsdag. Daisy heeft voor haar kaartje met de Mini Friendz Buddy de Mini Slimeline Regenboog van Creative Craftlab gebruikt. De Buddy’s heeft ze ingekleurd met Copics.

Ook Annette Van Breda-van Egeren is al aan de slag gegaan met onze baby Buddy uit de Mini Friendz set. Je kunt deze natuurlijk weer prima combineren met onze Friendz stans van Buddy om de mama te maken. Zo maak je een hele bullenfamilie.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag