• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5235 artikelen
  •    

Notenkrakers

833 keer gelezen

Met de Build Up mallen van Dutch Doobadoo maak je de leukste tafereeltjes. Zo ook met de nieuwe notenkrakers. Je kunt deze op verschillende manier opbouwen zoals je kunt zien op onderstaande kaart gemaakt door Christa.

Ze zijn alle 3 verwerkt op een 2-luik maar zo dat je kaart nog kunt platvouwen en opsturen. Met leuk designpapier en wat bomen heb je al snel een leuke kerstkaart. Op onderstaande kaart zie je de notenkraker gecombineerd met de nieuwe Dutch Doobadoo tekenmal van de kerstsok.

Wil je ook met de notenkrakers aan de slag maar weet je niet hoe te starten? Of wil je ook leren hoe je de gezichtsuitdrukkingen kunt maken zoals Christa en Ria? Geef je dan gezellig op voor de geplande workshop op zaterdag 11 november.

Onder leiding van Ria Lansink en Christa van der Plaats ga je aan de slag met de Dutch Doobadoo notenkraker. Je leert o.a. het maken van uitdrukkingen. Bij deze workshop krijg je de Build Up mal notenkraker er gratis bij.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag