• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5253 artikelen
  •    

Ocean BoHo

1989 keer gelezen

Van Studio Light zijn er weer nieuwe die-cut paperpads uitgekomen in 4 verschillende stijlen. Karin heeft LIVE al een kaartje gemaakt met het nieuwe paperpad ocean boho. Deze video kunnen jullie weer terugkijken op het Noor en Zo YouTube kanaal. De link naar de video vinden jullie onderaan deze blog.

In deze blog laten we jullie zien wat voor moois Karin nog meer heeft gemaakt met het nieuwe paperpad. Voor de basis van onderstaande kaart heeft Karin de nieuwe essentials mal classic accolade van Studio Light gebruikt. Deze mal kun je weer in verschillende lagen opbouwen. Het designpapier en alle plaatjes komen allemaal uit het nieuwe paperpad ocean boho. Als matlaag heeft Karin het glitterkarton van card deco gebruikt. De tekst gefeliciteerd komt uit de hobbizz stempel gefeliciteerd.

Ook voor onderstaand kaartje heeft Karin de basismal classic accolade van Studio Light gebruikt. Het mooie designpapier komt ook uit het nieuwe paperpad Ocean boho. Het designpapier matcht heel mooi met de plaatjes. Karin heeft de plaatjes met foam strips en 3D kit opgeplakt, zo komen de plaatjes nog beter tot hun recht. De teksten op Karin haar kaart komen ook uit het paperpad ocean calling. Ontzettend handig deze nieuwe paperpads want je hebt direct alles bij de hand om een complete kaart te maken.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Bekijk de online workshop

Eén reactie op “Ocean BoHo”

  1. horsmeier schreef:

    Heel mooi! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag