• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5941 artikelen

Olympische Spelen

2840 keer gelezen

Aanstaande vrijdag beginnen de Olympische Spelen in Parijs en onze Benjamin heeft er reuze veel zin in. Benjamin gaat voor goud! In deze blog leggen we uit hoe Betha dit sportieve kaartje heeft gemaakt.

Voor de basis van haar kaart heeft Betha de fold art triptych van Dutch Doobadoo gebruikt. Dit is een drieluik dus daar kun je lekker veel op kwijt. De achtergrond heeft Betha gemaakt met het mask art wolken van Dutch Doobadoo en de inktjes van CraftLab. Voor het gras met de leuke bloemen heeft Betha de botanical spring mal gebruikt die nog in de sale is. Deze mal shop je nu met 50 % korting voor maar 3,99 zolang de voorraad strekt.

Zoals jullie zien kan Benjamin heel veel verschillende sporten beoefenen. Hij kan badmintonnen, boksen en zelfs hockeyen. De verschillende sport accessoires heeft Betha gemaakt met een collectables mal van Marianne Design. Het sportbroekje is een zwembroek van de friendz mal Summer van CraftLab. De mini pinwheels heeft Betha gemaakt in de kleuren van de Nederlandse vlag en natuurlijk ook nog in het oranje. De Eiffeltoren is een oudere mal van Marianne Design net als het alfabet. De gouden beker en de medailles heeft Betha ook gemaakt met de sportaccessoires van Marianne Design. Hoeveel medailles zal Benjamin gaan halen in Parijs?

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Eén reactie op “Olympische Spelen”

  1. horsmeier schreef:

    Wat leuk om mijn kaart hier op het blog te zien!!! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag