• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5466 artikelen

Om van te snoepen

2155 keer gelezen

In de mei collectie van Marianne Design zitten allemaal leuke producten voor het maken van fruitige tafereeltjes. Anouk heeft tijdens haar demo hier al heel veel leuks mee laten zien. In deze blog willen we nog een paar kaartjes uitlichten en uitleggen hoe Anouk deze kaartjes heeft gemaakt.

Met de nieuwe jam jar van Marianne Design maak je zelf een heerlijk potje jam. Anouk heeft op onderstaande kaart een opening gemaakt in de voorkant van de kaart en hier een blister in geplakt. In deze blister past precies een kuipje jam. Het kuipje jam heeft Anouk aan de binnenkant van de kaart vastgeplakt. Het jampotje heeft Anouk gestanst uit het leuke papier uit de set picnic time by Marleen. Door de deksel verhoogd op te plakken en hier een stuk hempcord omheen te wikkelen komt het jampotje nog beter naar voren. De bloemen en de kersen zijn ook uit de mei collectie en kun je weer perfect combineren met dit leuke thema. Het egeltje heeft al lekkere kersen geplukt in de tuin. In de papierset zitten ook allemaal leuke labels in verschillende kleuren passend bij het designpapier waar je zelf een leuke tekst op kunt stempelen.

Wiebelkaartjes blijven leuk om te maken. Anouk heeft voor de basis van haar kaart de nested circles van CraftLab gebruikt. Door de grootste cirkel ui te stansen en dubbel te vouwen heb je al de basis van een wiebelkaart. Hier plak je een kleinere cirkel met designpapier op. Op het designpapier heeft Anouk een kleinere cirkel met cardstock en designpapier geplakt en hier heeft ze weer een leuk tafereeltje op verwerkt. De beertjes zijn druk bezig met het maken van aardbeienjam. Ze hebben hun koksmuts en kookshort alvast aangetrokken en op hun hoofd gezet. In dit potje jam heeft Anouk een shaker gemaakt met de handige blisters van Marianne Design. De aardbeien en bloemen heeft Anouk weer los verwerkt op haar kaart.

In de mei collectie van Marianne Design zit natuurlijk ook een leuke picknickmand die je op verschillende manieren kunt gebruiken. Vandaag zijn de beertjes samen picknicken. Eén beertje is lekker rustig een boek aan het lezen maar het andere beertje is ongeduldig en is ondersteboven de picknickmand in gedoken. De leuke uitdrukkers zoals het boek, brood en fruit zitten ook in de papierset picnic time. Leuk om de picknickmand mee te vullen. Anouk heeft nog een tekst op haar kaart gestempeld en dit afgewerkt met de bloemen en blaadjes van de kersen en aardbeien.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Eén reactie op “Om van te snoepen”

  1. horsmeier schreef:

    Geweldige kaarten en zo leuk bedacht die ene met het cupje jam! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag