• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5191 artikelen
  •    

Paradise

1747 keer gelezen

Zondagavond heeft Jolanda op YouTube een zomers kaartje gemaakt met in de hoofdrol deze surfdude. In deze blog laten we jullie zien hoe Jolanda dit kaartje heeft opgebouwd. Voor de basis van de easelkaart heeft Jolanda een vierkante kaart van 15 x 15 cm gepakt en hiervoor heeft ze het witte cardstock van Bella Lulu gebruikt. In de video die jullie weer terug kunnen kijken op YouTube legt Jolanda uit hoe je de basis van de easelkaart in elkaar zet. De link naar deze video vinden jullie onderaan deze blog.

De hoofdrol op dit easelkaartje is voor deze stoere surfdude. In het nieuwe knipvel hello summer vinden jullie weer allemaal leuke Gnomes die klaar zijn om een dagje naar het strand te gaan. De ronde cirkelmal die Jolanda heeft gebruikt komt uit de nested cirkels van Craftlab. Het leuke hekje van Marleen past ook weer prima bij dit zomerse tafereeltje.

De tekst onderaan de easel kaart komt uit het knipvel hello summer en deze heeft Jolanda ook gestanst met de nested cirkels van Craftlab. Door de tekst met foam op te plakken blijft de easel ook goed staan. De mooie palmbomen zijn van Elizabeth Craft Designs en deze maken het kaartje helemaal af. Wil je ook zo een vrolijke zomerse kaart maken? Bekijk dan snel de video die je hieronder kunt vinden.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag