• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5235 artikelen
  •    

Planner Essentials voorjaar

210 keer gelezen

Natalie heeft LIVE 2 planner pagina’s gemaakt in het thema voorjaar. Hiervoor heeft ze de ECD Planner Splatter page gebruikt. Ze heeft dezelfde mal ook als mask gebruikt. Zo zie je dat een mal hiervoor ook perfect gebruikt kan worden. Hiermee heeft ze een mooie blauwe lucht gemaakt. Met groene Memento inkt heeft ze hier en daar nog wat schaduw aangebracht. Daarna is ze over de pagina’s gaan spetteren met water voor een mooi extra effect. Daarna heeft ze 2 stukken designpapier van het paperpad Winter Forest achter haar planner pagina’s geplakt. Met de handige verstelbare pons van Vaessen heeft ze in beide pagina’s gaatjes geponst. Met deze pons kun je voor elke formaat planner de gaatjes in je werk aanbrengen. De bloemetjes reinforcers zijn ook gemaakt met een set van ECD en heeft ze over de gaatjes geplakt. Deze geven altijd net wat extra’s aan je project. Voor extra accenten heeft ze met de witte- en zwarte Molotow marker nog wat gespetterd.

Op de rechter pagina heeft ze een tag gemaakt die ze uit ook een ECD stansmal gestanst heeft. Uit dezelfde stansmal heeft ze de pijl-paperclip gestanst en gebruikt op beide pagina’s. Ook weer voor wat extra accenten. Om aan te geven dat het week 4 is heeft ze uit de ECD stansmal Filmstrips Numbers de ‘4’ gestanst en op de linker plannerpagina geplaatst. Ook hier heeft ze met een witte Signo pen wat accenten aangebracht.  Wil je een leuke tafereeltjeskaart maken dan kun je als basis ook de Shape Art mallen van Dutch Doobadoo gebruiken. Het model dat hier gebruikt is heet Lucinda.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag