• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5434 artikelen

Resist techniek

1171 keer gelezen

Afgelopen vrijdagmorgen heeft Joyce LIVE een kaartje gemaakt. Ze heeft laten zien hoe je met resist spray van Ranger werkt. Een leuke techniek die je bijvoorbeeld met Dutch Doobadoo masks en stempels kunt combineren. De uitleg vind je ook in de video onderaan deze blog.

Je legt je mask op een witte basiskaart en sprayt de resist spray over het mask. Je kunt deze eventueel vastzetten met mallentape. Laat je kaart een uurtje drogen en dan kun je de aan de slag met de harmony inkten. Je kunt natuurlijk meerdere kleuren combineren. Ze blenden zo mooi!

Daarna is Joyce gaan stempelen met de silhouette stempels van Marianne Design. Hiervan hebben we een leuke combideal gemaakt in de vorm van een goodiebag. ze gebruikt hiervoor de versafine inkten. Deze stempelen duidelijk en geven daardoor een goede afdruk. Ze heeft zwart gebruikt maar dat natuurlijk ook in kleur. Als laatste nog wat accenten met het geometric mask van Dutch Doobadoo met de gebruikte kleuren harmony inkt. Dit is een veelzijdige mask met alle stippen en strepen.

We hopen dat jullie genoten hebben van deze online workshop van Joyce. Ze heeft nog legio leuke techniekjes die ze jullie allemaal wil laten zien. Dus voorlopig houden we deze vaste tijd erin: vrijdagochtend 09.30 dus zet hem weer in je agenda voor vrijdag 14 juli aanstaande!

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag