• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5191 artikelen
  •    

Skatin’ by to say hi

1538 keer gelezen

De nieuwe CraftLab collectie lig alweer een paar daagjes bij ons in de winkel. Er zit deze keer ook weer een leuke stempelset bij met onze vriend Olaf de sneeuwpop. Onze dames laten in deze blog zien wat je daar voor leuks mee kunt maken.

Als je de sneeuwpop stempelt op krimpfolie en vervolgens verhit maak je er mini sneeuwpopjes van die je als embellishment of schutmateriaal kunt gebruiken op je kaarten. Corry heeft bovenstaand kaartje gemaakt en een shaker gemaakt met de nieuwe CraftLab stans stitched square.

Ook Linda is met de krimpfolie aan de slag gemaakt en zij heeft een shaker gemaakt in de dome stansmal, ook weer met de kleine sneeuwpopjes. Op het krimpfolie kun je gewoon kleuren met alcohol markers. Doe dit wel voor je gaat verhitten.

Wil je weten hoe deze techniek werkt? Corry heeft er voor jullie ook een stap voor stap video van gemaakt voor de abonnees van onze online workshops. De informatie voor het nemen van een abonnement vind je ook onderaan deze blog.

Tags:

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag