• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5191 artikelen
  •    

Smile

196 keer gelezen

Natalie heeft afgelopen week weer een gezellige en kleurrijke live gegeven met 2 planner pagina’s. Deze keer in het feest thema met de olifant en party accessoires set van Elizabeth Crafts. De planner pagina zelf is gemaakt met planner essential mal nr. 1654. Hier zitten ook muzieknoten en frames bij.

De frames en binnenkant van de frames heeft ze gebruikt en er allerlei kadootjes mee gemaakt. Her en der een strikje erom zodat het echte kadootjes lijken. Ook de tekst smile komt uit de planner set.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het planner verhaal of ben je er al mee bezig maar heb je wat hulp nodig? Kom dan gezellig naar het planner retreat op zaterdag 19 augustus. Natalie en Hanny helpen je deze dag graag op weg. Alle verdere info lees je in onze webshop.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag