• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5165 artikelen
  •    

Snowflake kisses

672 keer gelezen

Jolanda is weer terug van vakantie en weer lekker aan de kaart. Vandaag heeft ze LIVE voor jullie deze kerstkaart gemaakt met de materialen van Creative CraftLab en Studio Light. Er komt medio augustus een nieuw paperpad uit met de naam Snowflake Kisses. Hierin zitten diverse leuke winterlandschapjes.

Blikvanger op deze kaart is de oval shaker stans van CraftLab. Hierin heeft ze een winters tafereeltje gemaakt. De bomen en de herten op deze kaart komen uit de nieuwe dome stansmallenset van Studio Light. Studio Light heeft daarnaast nog een nieuw artikelen, namelijk een combisetje van tekststempels met bijpassende contourstansen. Hiermee is de tekst op deze kaart gemaakt.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag