• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5608 artikelen

Spelen met Waxzegels

2595 keer gelezen

We hebben in de winkel weer een hoop nieuwe artikelen binnen gekregen die je kunt gebruiken bij het maken van waxzegels. Jolanda is hier al LIVE mee aan de slag gegaan. Deze video kun je weer terugkijken op ons YouTube kanaal. De link naar de video vind je onderaan deze blog. In deze blog leggen we jullie graag uit welke nieuwe artikelen we binnen hebben gekregen.

Jolanda heeft voor de basis van haar kaart de A6 mal van CraftLab gebruikt en deze heeft ze gestanst uit zwart cardstock van Bella Lulu. Het steentjes mask van Dutch Doobadoo heeft ze op kleur gebracht met de paarse inkt van CraftLab. We hebben van CraftEmotions ook deze leuke stansen met stekertjes binnen. Die doen het erg leuk in een toefje met bloemen en takjes! Deze kun je los bestellen maar we hebben er ook een voordeelpakket mee gemaakt. In het voordeelpakket zit ook de paperseal waar je de waxzegel op kunt plakken. De tekst op Jolanda haar kaart is van Studio Light. Net als de mooie vlinder die uit de Grunge collectie komt van Studio Light. De hartjes van de bloemen heeft Jolanda gemaakt met de gouden parelpen van Dutch Doobadoo.

Van Studio Light zijn er nu superhandige shapers uitgekomen. Hiermee kun je dus de perfecte waxzegel maken. We hebben twee verschillende soorten en in iedere verpakking zitten 2 verschillende soorten shapers. Ook zijn er nieuwe waxbeads uitgekomen van Studio Light in metallic kleuren. Kijk wat een mooi effect het geeft als je verschillende beads met elkaar doet mengen.

Zoek je nog lekkere bling bling papiertjes voor je stekertjes? Daarvoor hebben we deze blokjes spiegelkarton van Card Deco. Je krijgt 18 velletjes in 6 kleuren!

Jolanda heeft ook nog een achtergrond gemaakt met deze woodware stempel. Ook hier heeft ze een paperseal opgeplakt waar ze een waxzegel op heeft geplakt. De nieuwe waxzegels zijn van Carlijn Design. Voor het opplakken van de waxzegels hebben we nu van Studio Light dubbelzijdige stickers waar de waxzegels perfect op plakken. Jolanda laat in de LIVE zien hoe handig deze stickers zijn.

Onderstaand kaartje heeft Jolanda ook afgewerkt met de bloemen en takjes van CraftEmotions. De mooie tekst is ook van Studio Light.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Bekijk de online workshop

Eén reactie op “Spelen met Waxzegels”

  1. horsmeier schreef:

    Zo tof! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag