• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5233 artikelen
  •    

Spring, het is lente

208 keer gelezen

Ondanks dat de temperatuur deze week wel weer zakt zijn wij bij Noor & Zo druk met het maken van voorjaarskaartjes. Vandaag laten we in deze blog deze pocketkaart van Jolanda zien. Als basis heeft ze een slimline tekenmal van Dutch Doobadoo gebruikt. Deze kun je vullen met allerlei kleinere kaartjes en labels.

Jolanda heeft hiervoor de mini slimline stans van CraftLab gebruikt. Het papier en de plaatjes met de frisse voorjaarskleurtjes komen allemaal uit de Bella Lulu set lente in de lucht.

Onderaan deze blog vind je ook de video van het maken van deze kaart. In onze video’s krijg je ook altijd veel tips & tricks zoals bijvoorbeeld het gebruik van de craft tape van Studio Light zodat je van de uitgestanste letters direct een sticker kunt maken. Vergeet ook niet je te abonneren op ons Noor & Zo YouTube kanaal!

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag