• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5165 artikelen
  •    

Stencil Party

225 keer gelezen

Onlangs stond er weer een online kliederfeestje op onze agenda namelijk de stencil party. We hadden voor jullie weer een goodiebag gemaakt met daarin leuke producten van Dutch Doobadoo zoals mask stencils en stickervellen. Je kunt hier natuurlijk zowel kaarten als planner pagina’s mee maken. Er zijn nog een paar goodiebags over!

Jolanda heeft er in haar eerste LIVE een planner pagina mee gemaakt voor in de Studio Light planners. De nieuwe pup Leo staat hier in de hoofdrol. Het patroon met de grote stippen is een mask stencil uit de goodiebag en deze is gebruikt in combinatie met de structuurpasta van Dutch Doobadoo. Vervolgens op kleur gemaakt met de Harmony inkten van Spectrum Noir.

Daisy heeft tijdens haar LIVE weer een ander leuk techniekje laten zien. Wist je dat je met die mask stencils ook kunt embossen? Kijk maar eens naar het mooie patroon op de achtergrond van dit kaartje. Konijn Benjamin maakt het feestje compleet.

Ook heeft Jolanda nog een slimline kaartje gemaakt met de stencils en de stickers uit de kit. In de live workshop laat ze zien hoe je met de Berry Sweet aardbeitjes van CraftLab een leuk tafereeltje kunt maken. De aardbeitjes zijn ingekleurd met een Memento inkt.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag