• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5348 artikelen
  •    

Straal, waar je ook gaat

287 keer gelezen

Zoals jullie weten zijn Monica en Jolanda dol op het maken van tafereeltjeskaarten. Daarom hebben we bij Noor & Zo in het nieuwe jaar ook weer wat leuks bedacht namelijk een wekelijks online event met als thema “er was eens….”. Jolanda en Monica gaan samen aan de slag met dezelfde materialen en maken hier beiden een kaart met een verhaaltje mee. In deze blog willen we jullie graag de kaarten van de eerste “er was eens…” laten zien. Je kunt van beide kaarten natuurlijk weer de video terugkijken. Deze vind je onderaan deze blog.

We hebben bij deze online workshops een actiepakket voor jullie gemaakt en daarin zitten ook 2 slimline tekenmallen van Dutch Doobadoo. Jolanda heeft de eerste tekenmal uit het pakket gebruikt. Je maakt hiermee in een handomdraai een leuke kinderkaart met de bijpassende Crafty kit met unicorns. Hierin zit designpapier op slimline formaat en vellen met uitdrukplaatjes. Je hoeft dus lekker niet meer te knippen! Ben je snel door je plaatjes heen dan hebben we voor jullie ook nog een extra Bella Lulu knipvel gemaakt met unicorns en ook Nederlandse teksten om je kaart af te maken.

Monica is met de andere Dutch Doobadoo mal uit het actiepakket aan slag gegaan en heeft deze overdwars gebruikt. De regenboog op haar kaartje is van de Essentials Mini Slimline Rainbow van Creative Craftlab.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag