• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5466 artikelen

Sunflowers

1517 keer gelezen

Onlangs was Annette bij ons in de winkel voor een online demo met de nieuwste materialen van ECD. Annette houdt ervan om te beginnen met een wit papiertjes en alles zelf op kleur te maken met inkt. Kijk ook eens hoe stoer de boerderij van ECD geworden is. Hoe ze dat gedaan heeft kun je terugzien in de video onderaan deze blog.

Op de achtergrond van deze tweede kaart heeft Annette een achtergrond gemaakt met de Derwent Graphitint watercolour sets en een maks stencil uit de collectie Nature’s Dream. En zien jullie de ton waar de bloemen in zitten. Daarop heeft ze gewerkt met zwart flockpoeder en goud embossingpoeder.

Ook heeft Annette op onderstaande kaart gewerkt met structuurpasta van Dutch Doobadoo. Wist je dat je deze op kleur kunt maken met bijvoorbeeld Harmony inkt? In deze blog zie je dus ook 3 kaarten met daarop de zonnebloemen van ECD, telkens op een andere manier en in andere kleurtjes verwerkt.

Onderaan deze blog ook nog de stap voor stap video waarin Annette het eerste kaartje uit deze blog gemaakt heeft.

Tags:

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag