• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5608 artikelen

Sunshine on my mind

796 keer gelezen

De nieuwe collectie Dream Plan Do ligt weer bij ons in de winkel en het thema is deze maand sunshine on my mind. De naam zegt het al vrolijke kleuren, teksten en bijpassende plaatjes. Een heerlijke collectie om al je vakantiekiekjes mee weg te scrappen. Daisy is er al LIVE mee aan de slag gegaan en heeft er dit mini album mee gemaakt. De binding is gemaakt met de disc punch van We R Memory Keepers. In haar stap voor stap video legt ze uit hoe deze werkt.

De disc punch is een handige manier om zelf je boekjes te binden door middel van discs. Deze zijn in diverse kleuren verkrijgbaar en hebben een doorsnee van 30 mm.

Ook Annette is met deze serie aan de slag gegaan en heeft deze zomerse planner pagina’s mee gemaakt. Annette heeft mixed media techniekjes gecombineerd met designpapier.

Omdat er bij deze collectie ook een Label Art vel zit met teksten, passend bij het designpapier, kun je de pagina’s meteen helemaal leuk aankleden. Als je dan ook nog met de bijbehorende mask stencils en inkt of structuurpasta aan de slag gaat kun je het project nog wat extra accenten geven.

De goodiebag van dit online festijn is natuurlijk nog steeds te bestellen via onze webshop. Zolang de voorraad strekt!

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag