• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5608 artikelen

Sweet Congrats

1880 keer gelezen

Vandaag weer een nieuwe blog voor jullie met hele zoete kaartjes gemaakt door Ria Lansink. Zoals jullie weten zit Ria in het Dutch Doobadoo team en zij is een kei in het maken van kaarten met de Build Up mallen. Deze keer is ze aan de slag gegaan met de Build Up mal van de chefkok.

Op het eerste kaartje heeft ze de Card Art mal van de broodplank gebruikt. Ria gebruikt ook diverse cirkel- en ovalen ponsen voor het maken van de ogen.

Je kunt van de chef natuurlijk ook een meisje maken. En zien jullie ook hier de oogjes van de kok. Daar hebben we speciale ovalen ponsen voor. Het papier wat op alle kaarten gebruikt is komt uit de Crafty Kit Little Chef.

Voor het laatste kaartje in deze blog heeft Ria als basis de Card Art mal van de mixer gebruikt. Van de kom van de mixer heeft ze een shaker gemaakt. De chocolade druipt alleen een beetje over de rand… 😉

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag