• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5348 artikelen
  •    

Take care pandabear

365 keer gelezen

Vanavond weer de allereerste Knutsel Mee van dit jaar. Daisy en Jolanda zijn samen weer aan de slag gegaan met de producten van CraftLab. Onze beer Ted kennen we natuurlijk allemaal al wel maar het ideetje voor vanavond was om er weer eens een pandabeer mee te maken. Als je goed kijkt op de achterzijde van de verpakking van beer Ted zie je hoe je de panda in elkaar zet. Maar in de video die je onderaan deze blog vindt krijg je ook een stap voor stap uitleg.

We vonden eigenlijk wel dat onze panda ook een eigen naam moest krijgen. Vanaf nu mag je deze leukerd aanspreken met de naam: Dusty! Hierboven het kaartje van Jolanda. Zij heeft de panda gecombineerd met een kop warme chocomel met slagroom en aardbeitjes.

Ook Daisy is natuurlijk met de panda aan de slag gegaan en zij heeft er dit feestelijke kaartje mee gemaakt.

De ander teamleden Gerlinde en Antoinette zijn onlangs ook al aan de slag gegaan met de pandabeer en ook deze kaartjes willen we in deze blog graag met jullie delen. Antoinette heeft er een doorkijkkaartje mee gemaakt en Gerlinde heeft een patroon gebruikt uit onze online workshops.

We hebben deze week als #knutselmeechallenge de opdracht maak een leuk kaartje met de pandabeer. Je kunt meedoen aan deze uitdaging tot en met maandag 9 januari aanstaande door je kaart te posten in onze Noor & Zo Facebook groep.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag