• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5235 artikelen
  •    

The great outdoors

1515 keer gelezen

Natalie was afgelopen zaterdag bij ons in de winkel om een demo te geven met de nieuwe Elizabeth Craft collectie “The great Outdoors”. Daarnaast heeft ze ook nog een via een live op Facebook laten zien hoe ze de achtergronden heeft gemaakt met de Gelliplate. Ze combineert de Gelliplate met verf en mask stencils.

Ook heeft ze in een filmpje nog live laten zien hoe je deze schattige beer Oli van ECD in elkaar zet. Ze heeft hem toen in een roze tint gemaakt. Op ons YouTube kanaal kun je beide video’s terugkijken.

Ook Jack de bever komt uit de nieuwe ECD collectie. Door met de glossypen te werken maakt ze het neusje wat glanzend. De signo pen voor wat extra accenten, zo gaan de diertjes echt leven.

Op bovenstaande kaart heeft Natalie Oli gemaakt in combinatie met de bruine kleur flockpoeder. Ook de must en sjaal komen uit de stansset van Oli de beer en heeft ze bewerkt met roze flockpoeder.

Tags:

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag