• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5235 artikelen
  •    

Torn page with Frame

191 keer gelezen

Natalie is weer lekker met nieuwe planner pagina’s aan de slag gegaan. Ze is begonnen met 2 pagina’s te stansen uit kraft met de grote basis stans 1865 Planner Essentials van Elizabeth Crafts. Daarna heeft ze uit designpapier jungle out there de kleinere rechthoekige delen gestanst. De kleinste delen worden naar eigen smaak uit gestanst uit zwart cardstock,  kraft papier en designpapier. Op de linker pagina heeft ze een grote rechthoek geplaatst,  de kleinere rechthoek kan bij 2 hoekjes erop geschoven worden, maar wordt ook gelijmd. Dit zelfde heeft ze ook gedaan op de rechter pagina. Uit ECD stans 1656 wordt uit zwart cardstock de filmstrip gestanst en op de linker pagina geplaatst. Dit geeft een mooi contrast.

Hierna heeft Natalie twee stukjes wit cardstock op maat gesneden en er een gestempelde tekst op gedaan. Deze heeft ze achter de filmstrip geplaatst. Deze pagina wordt verder nog versierd met kleine onderdelen uit de planner set en er wordt een rank met blaadjes toegevoegd uit de ECD stans Jungle leaves. Ook de rechter pagina wordt versierd met kleine onderdelen uit de set . Door deze speels te gebruiken wordt het zo een leuk geheel. Tenslotte worden 2 aapjes op deze pagina geplaatst en ook worden 2 ranken met blaadjes geplaatst. Als laatst worden wat witte accenten gezet op de aapjes, de blaadjes ranken en de pijlen en fotocamera’s met een witte signo pen.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag