• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5434 artikelen

Tropical island

459 keer gelezen

Aanstaande zaterdag 10 juni staat er weer een nieuw online festijn gepland. Deze keer met de te gekke nieuwe collectie van Marianne Design.

Judith had deze set al in huis en is meteen ermee aan de slag gegaan. Want ook Henri is in tropische sferen met dit heerlijke weer. Hij stuurt jullie de zonnige groetjes. De tekst “zonnige groetjes” komt uit de stempel set strand van Marianne Design. Zie je hoe mooi het frame is met de touwen?

Ook de muisjes van Marianne genieten van het mooie weer aan het strand. Hier heeft Judith de nieuwe Marianne Design mallen uit de set gecombineerd zoals de tropische bloemen en het eiland met de palmbomen en het schattige huisje. Wat zullen de muisjes een heerlijke vakantie hebben!

Hieronder zie je nog een kaart van Judith gemaakt met de 2 nieuwe knipvellen met gnomes die ook beide in de set zitten. Het zijn weer 2 te gekke vellen die helemaal bij het thema passen. De tropische bloemen komen ook weer terug op onderstaande kaart. Het zijn kleine bloemen die erg mooi op je kaarten passen. De kleine palmbomen komen van de stans set met het eiland en het huisje.

Er zullen weer verschillende lives zijn deze dag. Waarvan je de tijden één dag voor het event in onze Noor & Zo facebook groep kunt vinden. Ook worden ze nog in onze nieuwsbrief vermeld.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag