• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5235 artikelen
  •    

Trots op jou

259 keer gelezen

Afgelopen weekend hebben we weer ons gezellige Friendz Festijn gevierd. Anouk heeft deze dagen weer een DEMO gegeven met de nieuwe collectie van Marianne Design. De hardloper deze maand is de mooie pauw van Eline. In deze blog laten we jullie nog wat extra inspiratie zien met deze leuke mal. Anouk heeft op onderstaande kaart de pauw met open en met dichte veren gemaakt. Kijk wat een leuk effect als je de pauw met dichte veren op een ladder zet. Hiervoor heeft Anouk het trapje van Marleen gebruikt. Door de tussenstukjes weg te knippen krijg je een gewone ladder, hoe leuk is dat!

De pauw hoef je natuurlijk niet in traditionele kleuren te maken maar kan ook prima in het Roze. Anouk heeft de pauw met de open veren hier in het nieuwe touwen frame gezet die ook nieuw is deze maand. De nieuwe tropische bloemen maken het kaartje helemaal af.

De pauw is ook leuk te gebruiken op mannenkaarten en leuk te combineren met de nieuwe broekzak van Marianne Design die deze maand is uitgekomen. De blauwe kleur van de broekzak matcht weer mooi met het designpapier summer vibes waar Anouk de pauw mee heeft gemaakt.

Deze maand zijn er ook weer nieuwe stempelsets uitgekomen waaronder deze met verjaardagsteksten. De stiksteekjes op de broekzak heeft Anouk extra aangezet met een witte signo multiliner.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag