• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5165 artikelen
  •    

Vakantie

252 keer gelezen

In de juni collectie van Marianne Design zit deze maand ook de leuke caravan ontworpen door Marleen van der Most. Anouk heeft tijdens het Friendz festijn begin juni al een hoop leuks gemaakt met deze nieuwe mal en dat laten we jullie graag zien in deze blog. De vakantietijd is begonnen en zeker met dit mooie weer trekken er een hoop mensen op uit met de caravan. Maar de caravan kan je natuurlijk ook als felicitatiekaartje maken zeker in combinatie met de leuke stempels die deze maand zijn uitgekomen. Als basis heeft Anouk het stencil Forest gebruikt van Marianne Design bij onderstaand kaartje. En in het bos mogen de hamsters natuurlijk niet ontbreken.

De caravan kun je natuurlijk in alle kleuren en thema’s maken. Op onderstaand kaartje heeft Anouk de caravan heel zomers gemaakt met frisse roze tinten. De muisjes zijn op vakantie en genieten heerlijk van de zon. De uitbreidingsset beach outfits en beach fun mogen natuurlijk niet ontbreken op dit zomerse kaartje. In de stempelset ”gezelligheid kent geen tijd” zitten prachtige teksten die allemaal met tijd te maken hebben. Je hebt dus altijd een passende tekst bij de hand voor op je kaartje.

De caravan past ook perfect op een slimline kaart zoals Anouk op onderstaand kaartje laat zien. De muisjes hebben hun caravan in het bos geparkeerd en zijn gezellig tijd met elkaar aan het doorbrengen. Bij de caravan kun je alle collectables dieren van Marianne Design gebruiken. Anouk heeft op dit kaartje de muisjes in de caravan gezet en zoals jullie zien past dit perfect. De bomen op de kaart heeft Anouk gemaakt met behulp van het stencil forest. Anouk heeft voor op deze kaart maar een deel van het stencil gebruikt. Heel handig dat je dit A4 stencil ook in losse delen kunt gebruiken.

In het papiersetje de natuur in van Marleen zit behalve designpapier ook een vel met uitdrukkers en een vel met stickers die weer goed passen bij het thema vakantie.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag