• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5492 artikelen

Valentijnsworkshop met High Tea

2074 keer gelezen

In de kit knippen & plakken with love zitten maar liefst 3 Dutch Doobadoo mallen. En Karin laat in dit blog zien wat voor moois je hiermee kunt maken. Karin is een ster in het net wat anders gebruiken van de mallen met extra flapjes en vakken voor labels.

Ze is zelfs voor het eerst aan de slag gegaan met de Build Up mal van gnome die in het pakket zit. En dat smaakt naar meer. Kijk hoe leuk ze deze op haar kaart verwerkt heeft. Er piept er ook één aan de zijkant uit. Ze heeft hiervoor dezelfde mal gebruikt als je hierboven ziet alleen dan anders gevouwen.

Als laatste laten we haar kaart zien gemaakt met de hartmal uit het pakket. Ook deze heeft ze weer net even anders gevouwen en dan krijg je dit mooie model. Alle plaatjes en teksten komen ook uit het pakket. Je kunt dus echt diverse kaarten met het pakket maken voor maar 19,99.

Ben je benieuwd hoe Karin deze kaarten gemaakt heeft? Op zaterdag 10 februari geeft ze een valentijnsworkshop met high tea. Je krijgt het pakket knippen & plakken met Jaap t.w.v. 19,99 ook nog eens GRATIS bij de workshop en je gaat dus de bovenstaande 3 kaarten maken. Opgeven kan onderaan deze blog.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:


Deprecated: Bestand Thema zonder comments.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een comments.php template aan je thema toevoegen. in /home/noorenzo/domains/noorenzo.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6079

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag