• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5676 artikelen

Van harte gefeliciteerd

66 keer gelezen

We hebben voor jullie weer een hele leuke stempel van Gorjuss opgekocht die je bij ons voor een klein prijsje kunt kopen. Myrthe is er al mee aan de slag gegaan en in deze blog laten we jullie graag al een paar kaartjes zien die Myrthe heeft gemaakt met de birthday stempel van Gorjuss.

Voor onderstaand kaartje heeft Myrthe een slimline mal van CraftLab gebruikt voor de basis. De Gorjuss stempel heeft ze ingekleurd met haar copics. Ook de ballonnen, het cadeautje en de cupcake zit in de stempel erbij. De Gorjuss stempel shop je nu met 50% korting voor maar 6,99. De stempel van harte gefeliciteerd komt uit de stempelset verjaardag van Studio Light.

Myrthe heeft voor onderstaand kaartje eerst een achtergrond gemaakt op de large tag van CraftLab. Hiervoor heeft ze een stempel gebruikt uit de superdeal set. Deze combideal bestaat uit 4 stempels van studio Light die je nu met een leuke korting kunt kopen. Ook deze stempel heeft ze ingekleurd met copics. De Gorjuss stempel heeft ze qua kleuren aangepast aan de achtergrond zodat dit mooi bij elkaar past. Door de stempel verhoogd op te plakken met foam krijg je ook wat diepte in je kaart.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag