• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5253 artikelen
  •    

Vintage Easter

1951 keer gelezen

Dieptekaarten blijven razend populair. In deze blog willen we jullie weer een aantal kaartjes laten zien die Karin deze week LIVE heeft gemaakt. De link naar de video kan je hieronder aan het blog terugvinden.

Karin heeft voor haar kaarten de mooie sunburst mal van Craftlab gebruikt. Deze mal is heel goed geschikt voor het maken van dieptekaarten. In de video legt Karin heel duidelijk uit op welke verschillende manieren je de dieptekaart kunt maken met zowel 1 of 2 afbeeldingen. De tekst zomaar iets liefs komt uit de stempelset kadopost van Marianne Design. Door de tekst te stempelen op het designpapier en te matten op zwart cardstock springt de tekst er mooi uit.

Ook voor deze twee kaarten heeft Karin de sunburst mal van craftlab gebruikt. De mooie plaatjes komen uit het papierblokje Vintage Easter van Paper Favourites. Echte post is zoveel leuker komt ook uit de stempelset kadopost van Marianne Design.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Bekijk de online workshop

Eén reactie op “Vintage Easter”

  1. horsmeier schreef:

    Zo mooi deze dieptekaarten met het mooie paperpad! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag