• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5169 artikelen
  •    

Vlieg met me mee

223 keer gelezen

Ook deze week hebben we weer een hele leuke #knutselmeechallenge voor jullie bedacht namelijk maak een kaart met een luchtballon en gebruik hierbij het mandje van CraftLab. Je kunt je inzending weer posten in onze Noor & Zo Facebook groep tot en met maandag 30 januari. En natuurlijk zijn Daisy en Jolanda er zelf ook mee aan de slag gegaan.

Voor de luchtballon kun je de cirkelstansen van CraftLab gebruiken. Jolanda heeft ervoor gekozen om onze stoere Buddy in het mandje te zetten. Hij gluurt als een echte avonturier over de rand van het mandje!

Daisy heeft in de Knutsel mee met ons Twee ook LIVE laten zien hoe je me de stans van konijn Benjamin een leuke muis kunt maken. En Pip de muis is haar passagier in de luchtballon. We hopen dat jullie allemaal weer gezellig mee gaan doen aan onze uitdaging!

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag