• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5253 artikelen
  •    

Voor jou

1849 keer gelezen

Voor de grote magazijn sale van zondag 21 april heeft Joyce hele leuke voorbeeldkaartjes gemaakt met de butterfly van Marianne Design en de stansmal butterflies en flowers van Find It. In deze blog vertellen we jullie hoe Joyce onderstaande kaartjes heeft gemaakt.

Voor de basis van onderstaande easelkaart heeft Joyce de doily mal van CraftLab gebruikt. Zo zie je dat je deze prachtige mal ook gewoon als basiskaart kunt gebruiken. Het designpapier herkennen jullie vast wel want dit is don’t worry be purple van Bella Lulu. In deze set zitten allemaal mooie designpapiertjes in de kleuren paars, roze en wit. Naast designpapier zitten in deze set ook meerdere knipvellen met bijpassende bloemen en teksten met leuke bingokaartjes en labels. In het midden van de bovenste cirkel heeft Joyce de vlinder van Marianne Design gebruikt die nu in de sale is. Deze vlinder shop je nu voor maar 5,99 zolang de voorraad strekt. Het lijfje van de vlinder heeft Joyce gemaakt met een kroontjespen. De easel blijft staan door middel van een tekst die Joyce verhoogd heeft opgeplakt met foamtape. Voor het kleine vlindertje heeft Joyce een pons gebruikt. Deze heeft ze twee keer geponst uit twee verschillende kleuren designpapier zodat het vlindertje mooi naar voren komt op haar kaart.

Het andere sale artikel wat Joyce heeft gebruikt is deze mooie butterflies en flowers mal van Find It. Joyce heeft de vierkante mal van Craftlab gebruikt voor de basis van haar kaart. Door de Butterflies en flowermal tussen het cardstock en designpapier te plakken loopt dit mooi in elkaar over. Ook voor dit kaartje heeft Joyce het designpapier don’t worry be purple van Bella Lulu gebruikt. Joyce heeft een pocket gemaakt op haar kaart en hier heeft ze meerdere labels uit de papierset in gestoken. Het kleine vlindertje heeft Joyce met een pons gemaakt. De gnoom op Joyce haart kaart komt uit het knipvel bloom van Bella Lulu.

Voor het laatste kaartje heeft Joyce ook de vierkante basismal van CraftLab gebruikt. De vlindermal heeft Joyce gestanst uit het stevige cardstock van Bella Lulu. Deze vlindermal bestel je nu voor maar 4,99 zolang de voorraad strekt. De kleine vlindertjes komen ook weer terug op Joyce haar kaart. In de pocket heeft Joyce weer een aantal labels gestoken uit de papierset don’t worry be purple. En natuurlijk mag op dit kaartje een gnoom niet ontbreken.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

2 reacties op “Voor jou”

  1. ritascheerlinck schreef:

    Heel mooi kaarten Joyce

  2. horsmeier schreef:

    Prachtige kaarten Joyce! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag