• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5235 artikelen
  •    

Vrolijk voorjaar

1836 keer gelezen

Aan het einde van deze week komt er weer een nieuwe kaartenmaakcollectie uit van Dutch Doobadoo. Gerlinde is met deze vrolijke voorjaarscollectie al aan de slag gegaan. In deze blog laten we jullie graag al wat inspiratie zien met al het leuks dat Gerlinde al heeft gemaakt.

Voor onderstaande creatie heeft Gerlinde de nieuwe box art pop up mal gebruikt van Dutch Doobadoo die aan het eind van deze week in de winkel ligt. Het designpapier dat Gerlinde heeft gebruikt komt uit het craftlab paperpad fruity garden. Door in de box grasrandjes in verschillende hoogtes te maken krijg je nog meer diepte in de box en kun je hier een leuk tafereeltje in maken. Benjamin zit verstopt tussen het gras en wenst je wat extra liefde en beterschap. De wax zegel heeft Gerlinde gemaakt met een wax zegel van Carlijn Design.

Voor onderstaande kaart heeft Gerlinde het nieuwe card art paasei van dutch doobadoo gebruikt. In plaats van 1 raam heeft Gerlinde 2 ramen in het huisje gemaakt. De bomen achter het huisje zijn van craftlab, deze heeft ze in verschillende kleuren opgebouwd. In het gras zitten Frenkie en Benjamin tussen de paaseitjes van Marianne Design. De leuke konijnenoortjes heeft Gerlinde gemaakt met de Paas asseccoires van craftlab. Door de wangen van Frenkie en Benjamin wat kleur te geven en accenten aan te brengen met een signo pen zijn de craflab diertjes nog schattiger.

En wil je de hele collectie van Dutch Doobadoo bestellen neem dan de goodiebag en pak je voordeel!

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Eén reactie op “Vrolijk voorjaar”

  1. horsmeier schreef:

    Wat een leuke en mooie creaties met de nieuwe Dutch. Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag