• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5608 artikelen

Waar is dat feestje?

2347 keer gelezen

Bij Noor en Zo krijgen we nooit genoeg van feestjes. Daarom vandaag een feestelijk blog met kaartjes uit de april collectie van Creative CraftLab. Deze collectie is nog steeds enorm populair en daarom laten we jullie graag nog wat extra inspiratie zien. Ook leuk om nog wat ideetjes op te doen want over 3 weken is het al Vaderdag.

Chantal heeft een feestelijke kaart gemaakt met Koe Betty in de hoofdrol. Wist je dat je van ons Friendz diertje Betty ook een schotse hooglander kunt maken? Chantal heeft ervoor gekozen om de basis van haar kaart te maken met designpapier. Op het voorste designpapier heeft Chantal een opening gemaakt met de beer caps en hier heeft ze Betty uit laten steken met twee glazen bier in haar hand. De tekst heeft ze gestempeld op de beer caps. De tekst feestje is een nieuwe hotfoil mal van CraftLab en ontzettend leuk te combineren met de teksten uit de stempelset.

Onderstaand kaartje hebben jullie vast al voorbij zien komen. Chantal heeft de basis van haar kaart gemaakt met de beer caps. Deze heeft ze 9 keer gestanst en aan elkaar vastgemaakt. Kijk wat voor een leuk effect dit geeft. De verschillende kleuren cardstock komen uit het paperpad beer o”clock. Op de caps heeft Chantal verschillende teksten verwerkt die uit de Engelstalige stempelset komen en ze heeft verschillende glazen en flesjes bier gestanst die uit de nieuwe Friendz mal beer & wine komen. De bierglazen heeft Chantal een glanzend laagje gegeven met de 3D glossy effect van Studio Light.

Ook Linda heeft een feestelijke kaart gemaakt om te proosten. De basismal herkennen jullie vast wel want dit is de slider pop-up mal van CraftLab. Zoals Linda laat zien kun je deze mal dus ook prima gebruiken zonder het interactieve gedeelte. De tekst cheers heeft Linda gemaakt met het alfabet van CraftLab. Linda heeft alle letters uit hetzelfde designpapier geknipt dus dit geeft een rustig effect. Frenkie wil dit feestje niet missen dus die proost gezellig mee.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Eén reactie op “Waar is dat feestje?”

  1. horsmeier schreef:

    Zo leuk! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag