• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5245 artikelen
  •    

Welcome to the jungle

1941 keer gelezen

Vanaf deze week ligt de nieuwe knippen en plakken met Jaap in de winkel en deze keer is het thema welcome to the jungle. Jolanda is er al LIVE mee aan de slag gegaan en deze video kunnen jullie weer terugkijken op het Noor en Zo YouTube kanaal. De link naar de video vinden jullie onderaan deze blog.

Jolanda heeft voor de basis van haar kaart een slimline kaartje gesneden en hierop heeft ze het tropical frame van CraftLab gebruikt. Jolanda heeft het tropical frame twee keer gestanst uit twee verschillende kleuren groen en één frame heeft ze in spiegelbeeld opgeplakt op haar kaart. Zie je wat voor een leuk effect dit geeft. Tussen de blaadjes heeft Jolanda een aantal junglediertjes geplakt. Deze leuke diertjes vind je ook in de set welcome to the jungle. In deze set zitten namelijk 2 knipvellen, 12 vel designpapier (dubbelzijdig bedrukt), 1 stansvel en 3 tekenmallen.

De tekst die Jolanda heeft gebruikt komt uit het stansvel welcome to the jungle. Behalve jungle teksten vind je in dit stansvel ook nog heel veel teksten voor andere gelegenheden.

Ook Christa is al aan de slag gegaan met de nieuwe set welcome to the jungle van Dutch Doobadoo. Christa heeft 1 van de nieuwe tekenmallen van het leeuwtje gebruikt uit de set. Voor het andere leeuwtje heeft ze een oudere build-up mal van Dutch Doobadoo gebruikt. De tekst rawr mag natuurlijk niet ontbreken op deze little jungle kaart. De tekst rawr is een oudere tekenmal van Dutch doobadoo maar past perfect bij dit leuke jungle thema. Het designpapier en de teksten die Christa heeft gebruikt zitten ook in de nieuwe knippen en plakken met Jaap.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Bekijk de online workshop

Eén reactie op “Welcome to the jungle”

  1. horsmeier schreef:

    Super mooi! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag