• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5165 artikelen
  •    

What the moo

1801 keer gelezen

Zondagochtend heeft Jolanda jullie kennis laten maken met het hotfoilen. Jolanda heeft jullie in deze LIVE onderstaand kaartje laten zien. De video met uitleg over de GoPress hotfoil machine kun je nu weer terugkijken op ons Noor en Zo youtube kanaal. De link naar de youtube video kun je onderaan deze blog terugvinden. De GoPress hotfoil machine shop je nu tijdelijk van 134,99 voor maar 99,99 zolang de voorraad strekt.

Voor onderstaand kaartje heeft Jolanda de stitched slimline mal van Craftlab gebruikt. Zien jullie hoe mooi de hartjes achtergrond is op haar kaartje? Jolanda heeft hiervoor de hot foil hartjes mal van Carlijn gebruikt en het glimmer hot foil pakket pastel. Natuurlijk mag Betty niet ontbreken op Jolanda haar kaartje. De tekst die Jolanda heeft gebruikt is de nieuwe stempelset holy cow in combinatie met het stitched alfabet van Craftlab. Nog even geduld maar over twee maanden verschijnen er ook hele leuke hot foil producten van craftlab in de winkel!

Vorige week heeft Ilona van den Broek een demo gegeven in de winkel met de nieuwe collectie van Carlijn Design. Ilona heeft ook hele leuke voorbeelden gemaakt met de hot foil producten van Carlijn. Ben je ook benieuwd hoe je deze leuke kaartjes kunt maken en wil je meer uitleg over de hot foil producten? Kom dan zaterdag 2 maart gezellig naar de winkel want ook dan geeft Ilona een DEMO in de winkel met de nieuwste collectie van Carlijn en alle hot foil producten. Ilona zal deze dag al jullie vragen beantwoorden. Dus kom zaterdag 2 maart gezellig shoppen en inspiratie opdoen.

Voor onderstaand kaartje heeft Ilona de lieve patooties en de leuke hugs a lot van Carlijn gebruikt. De tekst op Ilona haar kaart komt uit de nieuwe stempelset sterkte. De achtergrond heeft Ilona gemaakt met de hot foil hartjes mal van Carlijn Design.

Voor onderstaand kaartje heeft Ilona de hot foil mal regendruppels gebruikt om de achtergrond te maken. De tekst klote we gaan je missen kun je gebruiken op een kaartje voor als iemand te horen krijgt dat hij ongeneeslijk ziek is. Carlijn heeft voor deze moeilijke momenten een hele mooie lijn uitgebracht met altijd een passende tekst. De tekst klote is voor sommige mensen misschien gewaagd maar het is wel vaak de harde werkelijkheid. Maar deze tekst kun je natuurlijk ook gebruiken voor als een collega een nieuwe baan heeft of gaat verhuizen. Ook voor dit kaartje heeft Ilona de patooties van Carlijn gebruikt en hier een Pinguïn van gemaakt.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Bekijk de online workshop

Eén reactie op “What the moo”

  1. horsmeier schreef:

    Prachtig allemaal! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag