• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5466 artikelen

Wild & Free

2123 keer gelezen

Er ligt weer een nieuwe collectie van Jenine’s mindful art in de winkel en natuurlijk is Joyce met deze schitterende lijn al aan de slag gegaan. Zoals jullie weten is Joyce dol op het maken van vintagekaarten dus in deze blog legt ze jullie graag meer uit over de producten die ze gebruikt heeft uit deze nieuwe collectie.

Voor de basis van onderstaande kaart heeft Joyce de nieuwe wildflower slimline mal gebruikt. Met deze mal kun je ook de mooie achtergrond stansen die Joyce heeft gemaakt met het nieuwe designpapier. Zien jullie hoe mooi die takjes en bloemen zijn? De plaatjes en losse bloemen zitten in het nieuwe paper pad paper elements. Dit is een blokje met allemaal verschillende plaatjes die je kunt uitdrukken. Ideaal om op je vintage projecten te verwerken. De filmstrip op Joyce haar kaart zit bij de slimline mal. De filmstrip heeft Joyce beplakt met het mooie designpapier. De leuke paperclip zit in de nieuwe snijmal wild & free. Deze heeft Joyce verwerkt op een los kaartje en deze tussen het cardstock en designpapier gestoken.

Ook onderstaande kaart heeft Joyce gemaakt met de nieuwe slimline mal uit de JMA collectie wild & free. De mal met de takjes en bloemen kun je op verschillende manieren uit stansen waardoor je steeds weer een ander kaartje krijgt. De filmstrip uit de nieuwe collectie heeft Joyce ook op dit kaartje verwerkt. De losse elementen komen uit het paperpad paper elements. Joyce heeft nog een los kaartje tussen het cardstock en het designpapier gestoken en hier ook de nieuwe paperclip op gebruikt.

kom voor nog meer inspiratie met deze schitterende collectie naar ons Friendz Festival op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni. Ineke Bezemer zal deze collectie dan uitgebreid demonstreren.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje. Je kunt deze collectie los bestellen of als voordeelpakket.

Tags:

Eén reactie op “Wild & Free”

  1. horsmeier schreef:

    Heel erg mooi! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag