• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5348 artikelen
  •    

Workshop Victorian Dreams

1819 keer gelezen

De kaarten workshops van Ineke Bezemer zijn razend populair. De workshops van januari en februari waren al heel snel vol geboekt maar natuurlijk hebben we al een nieuwe datum gepland en wel op donderdag 25 april. Ook deze dag geeft Ineke weer een kaarten workshop bij Noor en Zo en deze dag mag je 2 projecten komen maken met de nieuwe JMA collectie van Studio Light. Wil je nog gezellig aanschuiven? Geef je dan nog snel op, er zijn nog maar 5 plekjes vrij en vol = vol!

Tijdens deze workshop op donderdag 25 april mag je twee projecten komen maken onder leiding van Ineke Bezemer. Allereerst staat dit boekje op de planning. Het nieuwe JMA designpapier is zo mooi dat dit niet veel nodig heeft. Ineke gaat jullie tijdens de workshop stap voor stap uitleggen hoe je dit mooie project kunt maken.

Het tweede project dat jullie deze dag mogen maken is onderstaand kaartje. Ook voor dit kaartje is het mooie designpapier Victorian Dreams gebruikt. De toffe Die Cuts komen uit het stansblok Victorian Dreams. Deze Die Cuts passen weer perfect bij het mooie designpapier Victorian Dreams. Ben jij er nog gezellig bij op 25 april? Geef je dan snel op want vol = vol.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag