• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5492 artikelen

You color my world

2406 keer gelezen

Afgelopen week heeft Natalie weer een DEMO gegeven in de winkel met de nieuwe collectie Jungle Party van Elizabeth Craft Designs. In deze blog willen we jullie graag al het moois laten zien wat Natalie heeft gemaakt. Tijdens de demo heeft Natalie ook LIVE weer een leuk techniekje laten zien met de Gelli plate en deze video kun je nu weer terug kijken op ons Noor en Zo YouTube kanaal. De link naar de video vind je onderaan deze blog.

De achtergrondjes heeft Natalie gemaakt door verschillende kleuren Amsterdam verf op de Gelli plate uit te rollen met de brayer. Daarna heeft Natalie de nieuwe background op de Gelli plate gelegd en hierop heeft ze een stuk cardstock gelegd die dezelfde afmeting heeft als de background. Door aan de achterkant te wrijven over het cardstock krijg je deze mooie achtergronden. In de nieuwe collectie zitten 2 achtergrond mallen die je voor deze techniek kunt gebruiken, dat is de background leaves en sunshine.

De kameleon is wel een hardloper in deze nieuwe collectie. Je kunt hem ook op zoveel verschillende manieren gebruiken. De tekst ”you color my world” maakt het kaartje helemaal af.

In de nieuwe collectie Jungle Party zit ook deze leuke Freddy the frog. Natalie heeft met het stuk bamboe wat ook bij de mal van Freddy the Frog zit zelf een raster gemaakt en dit met een stukje touw aan elkaar vastgebonden. Hoe leuk is dat! Als je de lange tong weglaat dan heeft Freddy direct een hele andere uitstraling zoals je ziet op onderstaand kaartje. In de nieuwe stempelset Jungle Sentiments zitten ook passende teksten om te gebruiken op al je Freddy the Frog kaartjes.

Het liefste diertje uit de jungle is toch wel Slow the Sloth. Deze luiaard wil je toch hebben! Kijk hem eens lekker hangen aan een tak. Ook deze luiaard kun je in verschillende houdingen maken. De teksten op Natalie haar kaartje komen ook uit de nieuwe stempelset Jungle Sentiments.

Natalie laat op onderstaand kaartje zien dat je de luiaard ook heel leuk achter een tekst uit kunt laten piepen door maar een gedeelte van zijn bovenlijf uit te stansen. Door de handjes los te knippen kun je deze leuk over de tekst heen laten hangen.

Het laatste jungle diertje in deze nieuwe collectie is Teddy the Toucan. De Toucan kun je natuurlijk in alle kleurtjes maken en aanpassen aan de achtergrond van je kaart. Met een alfabet mal kun je zelf passende teksten maken op je kaart zoals Natalie heeft gedaan.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Bekijk de online workshop


Deprecated: Bestand Thema zonder comments.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een comments.php template aan je thema toevoegen. in /home/noorenzo/domains/noorenzo.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6079

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag