• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5434 artikelen

You won my heart

360 keer gelezen

Natalie heeft met de Planner stans heart overlay van Elizabeth Crafts uit het designpapier bellerose Pink een pagina gestanst. De losse hartjes heeft ze natuurlijk bewaard want die komen vast later weer van pas. Met de basis stans tickets & tabs heeft ze één pagina uit kraft gestanst en één pagina uit mica. Zodat er een grote shaker-pagina gemaakt kan worden.  Op de kraft pagina heeft Natalie eerst gespetterd met witte- en zwarte spetterpen van Molotow. Ook heeft ze hier en daar gestempeld met de clear stempels uit de set let’s stick together van Elizabeth Crafts. Daarna heeft ze op alle binnen randen van de heart overlay dubbelzijdige tape van 3mm geplakt en komt de mica- pagina daar tegenaan. Dan heeft ze op de randen van de mica pagina foamtape van 3mm geplakt. Daarop heeft ze heel secuur de kraft pagina geplakt maar nog niet aan de bovenkant, want het schudmateriaal moet er nog in.

De hartjes uit de stans overlay die bewaard zijn worden gebruikt als schudmateriaal. Natuurlijk worden er ook wat pailletten bijgedaan. Daarna kan ook de bovenkant van de schaker pagina dichtgelijmd worden door het bescherm stripje van het foam te trekken. Als versiering worden ook de lippen gestanst uit zwart cardstock voor de ondergrond en wit cardstock voor de lippen. Het witte cardstock  wordt geblend met rode inkt van Memento en later met embossingpoeder opaline bewerkt voor een mooi glans effect. Om de pagina helemaal af te maken heeft Natlie de stans letters & numbers gebruikt. Als laatste heeft ze witte accenten aangebracht met de witte Signo-pen en met een blackliner heeft ze als laatste een doodle randje getekend op de pagina’s. Dat maakt alles samen een mooi geheel.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag