• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5466 artikelen

You’re a Classic

2087 keer gelezen

Ineke heeft afgelopen week een workshop gegeven in de winkel met de nieuwe collectie Gearhead’s van Studio Light. Tijdens de demo heeft Ineke al LIVE heel veel moois laten zien. Deze video kun je weer terugkijken op ons YouTube kanaal. De link naar de video vind je onderaan deze blog.

In deze blog willen we nog een paar kaarten voor jullie uitlichten die Ineke heeft gemaakt. Voor de basis van Ineke haar kaarten heeft ze voornamelijk kraft en zwart cardstock van Bella Lulu gebruikt. Dit steekt mooi af bij het stoere designpapier waar Ineke mee aan de slag is gegaan. Op het eerste kaartje heeft Ineke de grote gear uit de toolbox gebruikt. De kleine gears heeft ze los op haar kaart gebruikt. De randen maakt Ineke ruw met een distress tool en brengt ze op kleur met de inkt van Studio Light. Dit past heel goed bij deze stoere mannenlijn.

Op het tweede kaartje heeft Ineke ook weer het nieuwe designpapier gebruikt en de kaart opgebouwd met de plaatjes uit het nieuwe stansblok. De tekst cheers komt uit de stempelset beer & cars.

Voor de basis van onderstaande kaart heeft Ineke de large tag van CraftLab gebruikt. Deze heeft ze gestanst uit zwart cardstock. De achtergrond heeft ze gemaakt met het stencil gears en met zilveren wax bewerkt. Op dit stencil heeft Ineke weer de grote gear geplakt en verder afgewerkt met de plaatjes en teksten uit het stansblok.

Voor de laatste kaart heeft Ineke een slimlime kaart gesneden. Het designpapier heeft ze weer ruw gemaakt met een distress tool en hier en daar gescheurd wat een heel stoer effect geeft op een mannenkaart. Ook op deze kaart mogen de gears niet ontbreken. De tekst Happy Bithday komt uit de nieuwe stempel gears & bikes.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Bekijk de online workshop

Eén reactie op “You’re a Classic”

  1. horsmeier schreef:

    Super gaaf en wat een geweldige lijn is dit van Studio Light! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag