• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5545 artikelen

De workshops die wij geven, met veel liefde voor details, zijn te boeken in onze Noor & Zo webshop. De prijzen voor de workshops zijn inclusief het verbruiksmateriaal, onbeperkt koffie / thee en lunch. We vragen je altijd van thuis basismateriaal en gereedschap mee te brengen. Je krijgt hierover altijd 3 werkdagen voorafgaan aan de workshop een e-mail.

Het cursusgeld dient per vooruitbetaling te worden gedaan en pas daarna is je reservering definitief. Reserveringen worden geaccepteerd op volgorde van binnenkomst betaling.

Annleren is tot 3 weken voor de startdatum zonder kosten mogelijk. Reeds betaalde bedragen worden dan volledig gerestitueerd. Bij annuleringen tussen 3 en 2 weken voor de geplande datum wordt maximaal 50% van het cursusgeld terugbetaald. Bij annuleringen 2 weken voor de geplande datum wordt geen geld gerestitueerd.

Het is niet mogelijk de workshoppakketten met beschrijving toe te sturen omdat we de workshops graag exclusief houden en de lessen persoonlijk over willen dragen. Wel kan iemand anders deelnamen als plaatsvervanger, mits deze persoon bijtijds bij ons is aangemeld (uiterlijk 1 werkdag voor aanvang workshop).

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag