• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5953 artikelen

Autumn

2907 keer gelezen

Ineke heeft deze week weer een DEMO gegeven in de winkel met de nieuwe herfst collectie van Studio Light genaamd Everlasting Autumn. In deze blog willen we jullie graag al het moois laten zien wat Ineke heeft gemaakt. De nieuwe collectie kun je als voordeelpakket aanschaffen onderaan deze blog maar de producten zijn natuurlijk ook allemaal los verkrijgbaar.

De nieuwe herfstcollectie is heel goed te combineren met de hot foil mallen van Studio Light. Op onderstaand kaartje heeft Ineke de hot foil mal star border shape gebruikt en hier een basiskaartje omheen gemaakt. Door met verschillende kleuren in de opbouw te werken krijg je een mooie diepte in de kaart. In de hoitfoil mal heeft Ineke een plaatje uit het nieuwe designpapier gebruikt. De kaart heeft Ineke verder afgewerkt met de nieuwe bladeren, pompoenen en paddenstoelen.

Ook op onderstaand kaartje heeft Ineke een hot foil mal gebruikt van Studio Light namelijk de border shape. Door de kaart weer in verschillende laagjes op te bouwen krijg je een heel klassieke uitstraling. Door een mooi plaatje te gebruiken heeft de kaart niet veel meer nodig. Ineke heeft nog een paar stansplaatjes en paddenstoelen verwerkt op haar kaart. De tekst komt uit de nieuwe stempelset scarecrow.

Ineke heeft met de ovalen mal uit de nieuwe collectie een easelkaartje gemaakt. De bladeren in de ovalen mal heeft ze meerdere keren gestanst zodat je verschillende kleuren bladeren krijgt. De bladeren heeft ze los geknipt en weer opgeplakt. De Easel blijft staan door de tekst die Ineke verhoogd heeft opgeplakt. Het papier en de plaatjes komen uit de nieuwe papierblokken everlasting autumn. De tekst happy birthday komt uit de stempelset autumn.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Eén reactie op “Autumn”

  1. horsmeier schreef:

    Prachtige kaarten weer Ineke! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag