• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5169 artikelen
  •    

Back to the fifties

1579 keer gelezen

Onlangs was Monica bij ons in de winkel voor een demo met de collectie back to the fifties van Yvonne Creations. In een live heeft ze laten zien hoe ze dit ronde kaartje heeft gemaakt. De achtergrond van dit kaartje heeft Monica gemaakt met de Izink inktsprays en de spetterpennen van Molotow.
Onderaan deze blog staat de video waarin Monica laat zien hoe ze dit kaartje heeft gemaakt.

In het papierblok Back to the fifties zit onder andere deze mooie print met de jaren 50 auto’s die Monica heeft gebruikt als achtergrond in de shadowbox van Dutch Doobadoo. Op de voorkant heeft ze de Jukebox uit de back to the fifties collectie gebruikt. De tekst “congratulations” is een Wordz stans van Creative CraftLab.

Voor onderstaand kaartje heeft Monica het frame uit de collectie back to the fifties gebruikt en de stans van de jaren 50 auto. Deze auto heeft ze uit lichtblauw cardstock en zilver karton gestanst en een aantal zilveren onderdelen uitgeknipt en op de auto geplakt.

Monica is ook met mixed media technieken aan de slag gegaan op haar kaartjes. Voor onderstaand kaartje heeft ze het mask stencil met steentjes en de zwarte structuur pasta van Dutch Doobadoo gebruikt en de Izink inktsprays. Met de Bella Lulu stempel Stitches & Splashes heeft ze nog wat leuke accenten aangebracht op de achtergrond van haar kaartje.

In deze video laat Monica zien hoe ze met de Izink inktsprays de achtergrondjes heeft gemaakt op een aantal van haar kaartjes.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag