• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5253 artikelen
  •    

Believe in your dreams

1822 keer gelezen

Aanstaande zondag 25 februari hebben een magazijn uitverkoop vanaf 10.00 uur. Deze dag hebben we diverse LIVES met tikkies en natuurlijk veel te gekke aanbiedingen!

Joyce heeft uit de magazijn uitverkoop diverse mallen van CraftLab gebruikt. Deze shop je allemaal met 50% korting. En bestel je liever niet via de tikkie dan mag je ook via de webshop bestellen. Hoe handig is dat!

Bij bovenstaande kaart heeft Joyce de “make a wish” stans van CraftLab gecombineerd met de slimline set “plants are friends” van Dutch Doobadoo. Deze set bestaat uit designpapier en 2 uitdrukvellen met de vrolijke cactussen. Het label wat je tussen het designpapier uit laten steken komt uit de mini slimline set met labels van Craftlab.

Natuurlijk heeft ze ook een slimline gebruikt aangezien het een Dutch Doobadoo slimline set is. Deze mal is niet in de sale maar wel erg leuk om ook te laten zien. Helemaal omdat er verschillende vakjes inzitten waar je de cactussen leuk uit kunt laten steken. Het stempeltje komt uit unicorns & glitter set van Craftlab.

En het laatste kaartje heeft ze ook gemaakt met de mini slimline set uit de sale. Zo zie je dat je de slimline kit met cactussen op verschillende manieren kunt gebruiken. En ook de banner stans die je op de kaarten terug ziet komt uit de sale. In de verpakking zitten 3 banners die je met cardstock en designpapier op kunt bouwen. Of een stempeltje is natuurlijk ook leuk.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag